Blog Image
  • 2022-01-14 19:22:22

VAKUM SEPERATÖR NEDİR?

Kırılmaya, çizilmeye karşı titizlik gerektiren ürünlerin üretim ve sevkiyatında, emniyet sağlayan tamamen ürün geometrisine göre üretilen seperatörler, firmaların stok ve üretim takibini kolaylaştırmaktadır.

Firmanız tarafından seçilmiş plastik kasa veya kutu içi ölçülerine göre dizayn edilecek seperatörlerde, ürün tamamen seperatör içinde zarar görmeyecek biçimde duruş şekli, tasarım aşamasında sizin görüşlerinizle belirlenir. Kullanımı kolaylaştıracak tutma, alma gibi önemli noktalar tasarımın başında planlanır.

Birbiriyle ilgili çoklu ürünlerin sürekli kullanımda düzenli durmasını ve korunmasını sağlayan termoformlu ambalaj şeklidir. Bu sistemde içte, ürünlerin yerleştirildiği özel taşıyıcı separatör vardır.

Malzeme kalınlığı, rengi, cinsi, üretim veya sevkiyat seperatörlerinde maliyetler göz önüne alınarak farklı malzeme kalınlığı ve cinsiyle üretilebilir. İsteğe bağlı parça numarası veya firma logosu kalıp üzerine kabartma olarak işlenebilir.

Özellikle Otomotiv ve beyaz eşya sektörü ilk sırada olmak üzere, bilgisyardan elektroniğe, oyuncaktan tarım ürünlerine, kırtasiyeden gıdaya ve nalburiyeye kadar oldukça geniş kapsamlı bir yelpazade kullanılan taşıma separatörleri hayat kurtarıcı özelliklere sahiptir.

Taşıma seperatör yapımı vakumlama ve termoform yöntemi kullanılarak yapılmaktadır. Endüstri ve perakende bölümünde sıkça kullanılan ürünler, iç içe geçme özelliğiyle en az alanı kaplar. Asu Plastik tarafından taşınacak olan malzemenin özellikleri için özel üretim yapılabilmektedir. Bu sebeple şirketimiz müşterilerini iyi bir şekilde dinler ve uygun üretim sağlar.

Vakum Seperatör Avantajları:

1)Kırılmaya, çizilmeye karşı titizlik gerektiren ürünlerin üretim ve sevkiyatında, emniyet sağlayan tamamen ürün geometrisine göre üretilen seperatörler, firmaların stok ve üretim takibini kolaylaştırmaktadır.

2)Bir ya da birden fazla ürünün kutu içerisinde emniyetli ve estetik sunumunu sağlar. Ürünün geometrik özelliklerine göre tasarlanan set seperatörler, albeni, kalite ve şahıs kapasitesine rekabetçi piyasada kesinlikle katkı sağlayacaktır.

3) Ürünler

Depolama,

İstifleme,

Teşhir etme,

Taşıma,

Muhafaza etme ve

Çalınmaya karşı güvenle korunma açısından sık tercih edilmektedir.

 

Seperatör hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz. Mamüle göre özel üretim yapılabilmektedir….